Hello Australia

Idag landande vi äntligen i Australien!
Flygen hit gick som på räls. Alla tre flyg var ca. 30 minuter sena, men landade ändå i tid. Cathay pacific som flygbolag var hur bra som helst, även om maten inte var den bästa, men då är jag den kräsnaste när det gäller flygplansmat..
Vi landade iallafall 8.45 lokal tid och jag som inte sov resan mellan Hong Kong och Sydney var väldigt trött. Vi tog oss igenom tullen hur enkelt som helst och det tog bara ca.10 minuter innan bussföretag som skulle hämta oss kom. Så allt gick verkligen som på räls.
Väl på vårt hostel som vi ska bo på i 4 dagar, Wake Up!, hoppade vi direkt in i duschen och begav oss sen ut på stan för att äta något. Sen var vi alla så fruktansvärt trötta att vi valde att sova i en timme och sen senare på kvällen gå ner på hostelets side bar för bbq. Vi försov oss dock och sov i ca 3 timmar, haha. Men det var nog lika bra annars hade vi somna för tidigt nu ikväll och vaknat tidigt imorgon. satt där en stund, deltog i en biljardtävling och tog en drink. Nu sitter vi och egentligen väntar på att klockan ska bli någorlunda mycket så vi kan gå och lägga oss och sova ut till mötet imorgon.
Vi delar just nu rum med tre killar. En från Kanada,en från Belgien och en från Chicago. Det är alla väldigt trevliga och vi har umgåtts med två av dom under kvällen.

Imorgon har vi som sagt möte, sen ska vi gå på en free tour som WakeUp! arrangerar. Kanske lite sol och bad efter det. Vi får se!




NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR