Jobb

Det ar sa himla mycket svarare att fa ett jobb an vad jaa nagonsin kunnat tro har i Australien. Manga vi traffat byter stad och vissa lamnar till och med Australien! Det skrammer mig.
Men imorgon ska jag pa en ny intervju i Broadbeach som ar en stad som ligger 10 min med buss harifran. Foretaget heter Global Interactive group och det ar en marknadsforing och salj tjanst. Trodde forst det var omojligt for mig utan erfarenhet att ens ha mojlighet till jobbet, men jag har nu iaf blivit utvald till att komma pa intervju sa tydligen spelar erfarenhet ingen roll.
Det som ar sa bra i jamforelse med andra salj jobb ar att jag har kommer ha en timlon + provision. De flesta andra saljjobb har bara provision som lon sa det ar positivt med detta jobb.
Far jag inte detta jobb borjar det bli jobbigt sa haller alla tummar och tar att jag far detta. Gor det ni med!

2013-11-13

G'day mates!

Har inte riktigt haft tid eller nagot att skriva har de senaste dagarna. Vi soker jobb hela tiden, solar lite och idag tranade jag igen efter forkylning.

De senaste dagarna har vi iaf hangt med lite folk som vi lart kanna har nere. Bland annat tva svenska tjejer som tove och Philip kanner fran Goteborg. Sen har vi borjat umgas med nagra killar fran england och kanada som alla jobbar for samma foretag har nere. Vi var pa deras inflyttningsfest for nagra dagar sen och det var hur kul som helst. i Forrgar var vi pa ett penthouse party sa kan checka av det pa to-do-list nu! utsikten dar ifran var sjuk! Dar traffade vi aven tre svenska killar, varav en vi traffat tidigare da han saljer partybiljetter pa gatan.

Ikvall far vi se vad vi hittar pa. Men pa mandag borjar schoolies, vilket betyder att de som gar i skolan avslutar skolaret och gar pa sommarlov. De vantas komma 30 000 ungdomar hit till surfers sa det kommer vara livligt har i tva veckor framover.

hors nar vi hors.

Novemeber 4th

Hej!

Har inte hant sa mycket de senaste dagarna. Vi har chillat vid poolen i tva dagar. Jag har blivit forkyld. Ont i halsen och tappt i nasan.. Annu inget jobb. Verkar vara mest salj jobb sa far kanske hoppa pa det anda.. Ska nu ut pa jakt efter en ny planbok.

Bye mates