2013-12-16

Gårdagen blev full av aktiviteter. Vaknade klockan 11 efter 5 timmars sömn av att Tove stod och glodde på mig hahah. Hon skulle bestämt till stranden så det var bara att pallra sig upp. Solade och badade i ca 1 timme innan vi gick upp till lägenheten igen och duschade. Vi var sedan bjudna till bbq med vår säkerhetsvakt och hans gamla kollegor som jobbar på club liv där vi brukar gå ut. Kan ju säga att man kände sig väldigt liten där man satt vid grillen mellan ett tiotal biffiga säkerhetsvakter, men dom är mjuka som nallebjörnar när man pratar med dom. Hur trevliga som helst. Apropå vakter har vi också träffat en svensk vakt, Kalle, som i förrgår tog oss till ett vipbås med gratis drinkar resten av kvällen. Vem säger nej till det? Haha. Tack kalle!

Efter bbq drog vi till swedish goodies butiken som hade julmys med svensk trubadur, glögg, pepparkakor och prinskorv. Om jag njöt av prinskorven haha! Älskar prinskorvar! 

Sen gick vi tillbaka till lägenheten och jag somnade bums och sov en timme sen blev dumburken vår bästa vän för kvällen. Gick ut på stan en snabbis också, men inte så mycket ståhej en söndag kväll. 

Idag är det hyra dag. Ska alltså betala hyra. Annars inget planerat. Kan vara skönt det med.









NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR