Noosa, Everglade

Noosa, Everglade, är en tre dagars kanottur som vi gjorde i början på vår resa med vanen längs kusten. Vi började med att samlas vid en hamn där en båt tog oss ut till våra kanoter. Vi paddlade sedan i en flod ett antal kilometer för att komma till vårt camp. Vi slog upp tält och badade i floden vars färg var brun som Coco Cola men renare än regnvatten. Fanns dock bullsharks, men vår guide som lämnade oss vid kanoterna sa att de finns, men att det aldrig varit en attack så det är okej att bada. Var väl lite halvlugnande sagt haha.
Mörkt blev det redan vid 18-19 tiden så långa blev trötta tidigt så tror vi la oss runt 21 första kvällen. 
Dag 2 spenderades i en kanot först i 2 timmar till en brygga där vi skulle vandra ifrån, 12 km upp på en höjd där det var en enorm sandpatch med den mest otroliga utsikten! Det var helt klart värt slitet att ta sig dit. Träningsvärken kändes tydligt dagen efter i både armar och ben.
Sista dagen spenderades endast genom att packa ihop campet och bege sig tillbaka till den stora båten som tog oss i land.
Det var helt klart en resa värd pengarna!

Appropå bullsharks som skulle befinna sig i vattnet så fick vi höra några dagar senare av en kille som gjort samma resa att han mött en bullshark precis utanför campet när han paddlade. Tur att han inte badade!




NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR